Užitak surfanja na kopnu!

Dizajnirano za profesionalca i amatera, odrasle i tinejdžere!

BAMBOO GTX

Ako bi ikada Evolve Carbon GT i Bamboo GT imali dijete, to bi bilo to! Bamboo GTX bambusova serija (X znači Extra) kombinira atribute visokih performansi Carbon GT-a i spaja te značajke s elegantnom Bambusovom daskom.

Opremili smo dasku Bamboo GT-a s masivnom litijskom baterijom uz istodobno precizno podešavanje fleksibilnosti površine daske i lasersko rezanje trake za čvrsti zahvat stopala. Pitate se koji je rezultat toga?

Više informacija

GTR BAMBOO I CARBON

Evolve GTR je ime najnovije serije proizvoda Evolve Skateboards. U skladu s prethodnom serijom proizvoda Evolves, GTR se dolazi u dvije verzije, Evolve GTR Carbon i Evolve GTR Bamboo.

Više informacija

STOKE

eEV136 STOKE

Predstavljamo novi skateboard – STOKE. Ovaj skateboard namijenjen je svima koji žele kompaktni ali istovremeno i snažni skateboard. Zbog malih dimenzija vrlo lagano ga možete „ubaciti“ u auto kako bi vam uvijek bio pri ruci.

Ovo je najmanji skateboard od proizvođača Evolve Skateboards, napravljen od ECO friendly bambusa ojačanog staklenim vlaknima. Također, tu su neizostavni super-carve nosači. Ovaj skateboard opremljen je Caguama kotačima u 3 boje (različite tvrdoće), na Vama je samo da odaberete model kotača.

Više informacija

Užitak surfanja na kopnu!

Dizajnirano za profesionalca i amatera, odrasle i tinejdžere!