Užitak surfanja na kopnu! Dizajnirano za profesionalca i amatera, odrasle i tinejdžere!

EV004 - Bamboo GTX AT 5

BAMBOO GTX

Ako bi ikada Evolve Carbon GT i Bamboo GT imali dijete, to bi bilo to! Bamboo GTX bambusova serija (X znači Extra) kombinira atribute visokih performansi Carbon GT-a i spaja te značajke s elegantnom Bambusovom daskom.

Opremili smo dasku Bamboo GT-a s masivnom litijskom baterijom uz istodobno precizno podešavanje fleksibilnosti površine daske i lasersko rezanje trake za čvrsti zahvat stopala. Pitate se koji je rezultat toga?

'Mac Daddy' električna bambusova daska sposobna dosegnuti brzine do 36 km/h s velikim rasponom baterije do 30 km/h po punjenju i sa slatkom fleksibilnošću površine daske koja omogućuje ugodnu vožnju na bilo kojoj površini terena! GTX All Terrain ne samo da pruža navedene performanse na stazama kojima se manje putuje, već on zahvaljujući svojim vrhunskim performansama gradi nove putove vozeći uvijek na impresivan način!

Više informacija
GTR_Bamboo_ST_7_09775b3b-0521-436c-85dd-92c434c5740b_850x

GTR BAMBOO I CARBON

Evolve GTR je ime najnovije serije proizvoda Evolve Skateboards. U skladu s prethodnom serijom proizvoda Evolves, GTR se dolazi u dvije verzije, Evolve GTR Carbon i Evolve GTR Bamboo.
eEV136 STOKE

STOKE

Predstavljamo novi skateboard - STOKE. Ovaj skateboard namijenjen je svima koji žele kompaktni ali istovremeno i snažni skateboard. Zbog malih dimenzija vrlo lagano ga možete „ubaciti“ u auto kako bi vam uvijek bio pri ruci.
Ovo je najmanji skateboard od proizvođača Evolve Skateboards, napravljen od ECO friendly bambusa ojačanog staklenim vlaknima. Također, tu su neizostavni super-carve nosači. Ovaj skateboard opremljen je Caguama kotačima u 3 boje (različite tvrdoće), na Vama je samo da odaberete model kotača.

Poseban detalj je lagano savinuti kraj kako bi lakše mogli savladati svakodnevne male prepreke (podižući nos skateboarda). Na kraju se nalazi specijalna, izrazito mekana pjena (tzv.EVA) koja pruže perfektno prianjanje noge na skateboard i upija udarce i vibracije, istovremeno pružajući izuzetnu udobnost.
Ovaj skateboard pokreću dva motora ukupne snage 3000W koja se koriste i u GTR modelima dajući nevjerojatno ubrzanje ovom skateboardu, naravno, u kombinaciji sa najnovijom izvedbom Li baterija. Skateboardom se upravlja daljinskim upravljačem preko Bluetooth veze koji daje vrlo precizne podatke o napunjenosti baterija kako bi u svakom trenutku znali koliko još kilometara možete „pregaziti“
Više informacija
 

Užitak surfanja na kopnu! Dizajnirano za profesionalca i amatera, odrasle i tinejdžere!