Novo iskustvo gradske vožnje Ekološki i zeleni način života !

BORN TO BE COOL !

Najlakše ekološki prihvatljivo prijenosno vozilo za gradsku vožnju s tehnološkim inovacijama i kombinacijom inteligentnih robota u pokretu.

Najbolji izbor za korisnike koji traže rješenje za gradski prijevoz. INMOTION unicycle nije samo fantastičan monocikl , to je i novi stav prema životu. Svaki unicycle je drugačiji, kao što smo i mi svi različiti
V5_Inmotion

Unicycle Inmotion V5F

INMOTION V5F je zanimljiv i praktičan monocikl koji omogućuje zabavnu vožnju i putovanja. Inmotion V5F unicycle omogućuje vožnju do 35 km na samo jednom punjenju. Sigurnosne značajke uključuju prednja svjetla i kočiona svjetla. Maksimalna brzina je 25 km / h, a maksimalna snaga motora iznosi 550 W. S integriranom ručkom i gumbom za zaustavljanje kotača, rukovanje monociklom je jako jednostavno. Pokazatelj baterije će Vas upozoriti kada je baterija pri kraju.
Više informacija
Inmotion-V8-unicycle

Unicycle Inmotion V8F

Unicycle INMOTION V8 mase 14kg, s motorom snage 800W, kapacitetom baterije 6,4 Ah. Maksimalna brzina 30 km/h uz domet do 45 km. Nosivost 120 kg.
Više informacija
inmotion-V10

Unicycle Inmotion V10F

Unicycle Inmotion V10F omogućuje vožnju do 100 km na samo jednom punjenju. Sigurnosne značajke uključuju LED svjetla. Maksimalna brzina je 40 km / h, a maksimalna snaga motora iznosi 2000 W. Napredni žiroskopi osiguravaju udobnost vožnje. Tu su i Bluetooth i stereo zvučnici za streaming glazbe s vašeg pametnog telefona. U skladu s principom dinamičke ravnoteže, V10 može otkriti promjene u položaju tijela ugrađenim žiroskopom i senzorom ubrzanja te točno upravljati motorom pomoću servo upravljačkog sustava kako bi se prilagodio ravnoteži. Korisnici se mogu kretati naprijed, ubrzati, usporiti, kočiti i izvoditi druge radnje u vožnji naginjanjem tijela naprijed ili natrag, a također mogu zadržati bočnu ravnotežu upravljajući svojim tijelima
Više informacija
 

Nova forma urbane mobilnosti E-mobilnost nikada nije bila zabavnija!