Električni unicycle, pogled u budućnost!

Novi stil urbanog života.

BORN TO BE COOL!

Ekološki prihvatljivo prijenosno vozilo za gradsku vožnju s tehnološkim inovacijama.

Najbolji izbor za korisnike koji traže rješenje za gradski prijevoz. INMOTION unicycle nije samo fantastičan električni monocikl , to je i novi stil života.

Odaberite model koji Vam najviše odgovara jer svaki inmotion električni unicycle je drugačiji, kao što smo i mi svi različiti.

ELEKTRIČNI UNICYCLE INMOTION V8F

Električni unicycle Inmotion V8F 3

Najprodavaniji Inmotion električni unicycle!

Pridružite se unicycle zajednici koja je svakim danom sve veća i veća. Odličan omjer cijene i kvalitete.  Elegantan, lagan a opet dovoljno jak sa dovoljnim dometom za urbane sredine. Zbog svoje kompaktnosti vrlo lagano možete proći i sve manje ulice grada. Za Vašu sigurnost ugrađeno je prednje i zadnje LED svjetlo (integrirano). Maksimalna brzina je 36 km/h što je i više nego dovoljno za laganu vožnju gradskim ulicama. Tražite li veće brzine i više adrenalina, onda su definitivno modeli poput V11 ili V12 bolji odabir za Vas. Ovaj električni unicycle dolazi s ugrađenom teleskopskom ručkom za lakše transportiranje. Zaključak: odličan električni monocikl za početnike!

Više informacija

ELEKTRIČNI UNICYCLE INMOTION V10F

Električni unicycle Inmotion V10F

Elegantan!

Unicycle Inmotion V10F omogućuje vožnju do 100 km na samo jednom punjenju. Sigurnosne značajke uključuju LED svjetla. Maksimalna brzina je 40 km / h, a maksimalna snaga motora iznosi 2000 W. Napredni žiroskopi osiguravaju udobnost vožnje. Tu su i Bluetooth i stereo zvučnici za streaming glazbe s vašeg pametnog telefona. U skladu s principom dinamičke ravnoteže, V10 može otkriti promjene u položaju tijela ugrađenim žiroskopom i senzorom ubrzanja te točno upravljati motorom pomoću servo upravljačkog sustava kako bi se prilagodio ravnoteži. Korisnici se mogu kretati naprijed, ubrzati, usporiti, kočiti i izvoditi druge radnje u vožnji naginjanjem tijela naprijed ili natrag, a također mogu zadržati bočnu ravnotežu upravljajući svojim tijelima

Više informacija

ELEKTRIČNI UNICYCLE INMOTION V11F

Električni unicycle Inmotion V11 16

Prvi električni Inmotion unicycle sa suspenzijom!

Unicycle Inmotion V11 prvi je unicycle u svijetu sa ugrađenim amortizerom. Inmotion kao lider u proizvodnji električnih unicycle, uvijek pripremi iznenađenje i uvijek ostavlja korisnike bez daha! Uz to, ovaj unicycle ima motor snage 2200 W, jaka prednja LED svjetla, te stražnja svjetla – jer sigurnost je na prvom mjestu svima! Maksimalna brzina ovog remek djela je 50 km/h, a domet može biti i do 120 km (naravno, ovisno o načinu vožnje, uzbrdicama i sl.). Masa vozila je nešto veća (27 kg) ali to je i za očekivati od ovakve  “zvijeri”! Tko god voli adrenalin, voli prirodu, ovaj unicycle je stvoren za njega. Sve krivine, rupe, izbočenja, ovo vozilo savladava bez problema upravo zahvaljujući ugrađenom amortizeru i kotaču veličine 18″! Vozilo se naravno može povezati bluetoothom preko mobitel (kao i sva Inmotion vozila). 

Više informacija

ELEKTRIČNI UNICYCLE INMOTION V12

Električni unicycle Inmotion V12 2

Dovoljno je reći “remek djelo”!

Inmotion električni unicycle (električni monocikl) V12 iznimnih karakteristika i performansi. Uz moćnu bateriju i snažan motor, ovaj unicycle može postići brzinu do 70 km/h i ostvariti domet i do 160 km (ovisno o načinu vožnje, brzini, temperaturi okoline, masi vozača i sl.). Guma širine 3″ pruža sigurnost i dobro ležanje u zavojima bilo da se radi o asfaltiranoj cesti ili off-road terenu. Prvi puta da je ugrađen veliki displej osjetljiv na dodir putem kojega možete vidjeti sve bitne informacije ali i podesiti svoje električno vozilo prema vašim željama (bez uporabe mobilnog telefona). Za sigurnost, ugrađeno je integrirano prednje jako 12W LED svjetlo sa senzorom (samo se pali i gasi) koje se može prilagoditi uvjetima vožnje. Naravno tu se nalazi i integrirano stražnje LED svjetlo sa senzorom, te LED dekorativna bočna rasvjeta koja se također može podesiti prema želji korisnika. U svakom slučaju, vidljivi ste sa svih strana što je vrlo bitno za sigurnost u prometu. Za zaštitu samog električnog unicycle, ugrađena je elektronička zaštita (bravica na PIN) kako bi izbjegli krađu samog monocikla. Zbog raznih stilova vožnje, na V12 unicycle-u moguće je podesiti visinu pedala na kojima stojite. Što znači da možete podesiti visinu od 120 mm ako trebate dodatnu stabilnost a vozite se na asfaltu ili možete podići visinu pedala na 200 mm kako bi nesmetano mogli voziti na lošijem ili off-road terenu! Tu su i Bluetooth i stereo zvučnici za streaming glazbe s vašeg pametnog telefona.

Više informacija

Novo iskustvo gradske vožnje.

Ekološki i zeleni način života!