Biciklizam mijenja značaj u našem svakodnevnom životu.

Biciklizam je neosporna eksplozija adrenalina!

BORN TO BE COOL!

Najlakše ekološki prihvatljivo prijenosno vozilo za gradsku vožnju s tehnološkim inovacijama i kombinacijom inteligentnih robota u pokretu.

Najbolji izbor za korisnike koji traže rješenje za gradski prijevoz. INMOTION unicycle nije samo fantastičan monocikl , to je i novi stav prema životu.

Svaki unicycle je drugačiji, kao što smo i mi svi različiti

UNICYCLE INMOTION V5F

čovjek vozi električni unicycle Inmotion V5F

INMOTION V5F je zanimljiv i praktičan monocikl koji omogućuje zabavnu vožnju i putovanja. Inmotion V5F unicycle omogućuje vožnju do 35 km na samo jednom punjenju. Sigurnosne značajke uključuju prednja svjetla i kočiona svjetla. Maksimalna brzina je 25 km / h, a maksimalna snaga motora iznosi 550 W. S integriranom ručkom i gumbom za zaustavljanje kotača, rukovanje monociklom je jako jednostavno. Pokazatelj baterije će Vas upozoriti kada je baterija pri kraju.

Više informacija

UNICYCLE INMOTION V8F

Unimex Unicycle V8F

Unicycle INMOTION V8 mase 14kg, s motorom snage 800W, kapacitetom baterije 6,4 Ah. Maksimalna brzina 30 km/h uz domet do 45 km. Nosivost 120 kg.

Više informacija

UNICYCLE INMOTION V10F

e-vozila Unicycle V10F

Unicycle Inmotion V10F omogućuje vožnju do 100 km na samo jednom punjenju. Sigurnosne značajke uključuju LED svjetla. Maksimalna brzina je 40 km / h, a maksimalna snaga motora iznosi 2000 W. Napredni žiroskopi osiguravaju udobnost vožnje. Tu su i Bluetooth i stereo zvučnici za streaming glazbe s vašeg pametnog telefona. U skladu s principom dinamičke ravnoteže, V10 može otkriti promjene u položaju tijela ugrađenim žiroskopom i senzorom ubrzanja te točno upravljati motorom pomoću servo upravljačkog sustava kako bi se prilagodio ravnoteži. Korisnici se mogu kretati naprijed, ubrzati, usporiti, kočiti i izvoditi druge radnje u vožnji naginjanjem tijela naprijed ili natrag, a također mogu zadržati bočnu ravnotežu upravljajući svojim tijelima

Više informacija

UNICYCLE INMOTION V11F

evozila električni unicycle Inmotion V11

Unicycle Inmotion V11 prvi je unicycle u svijetu sa ugrađenim amortizerom. Inmotion kao lider u proizvodnji električnih unicycle, uvijek pripremi iznenađenje i uvijek ostavlja korisnike bez daha! Uz to, ovaj unicycle ima motor snage 2200 W, jaka prednja LED svjetla, te stražnja svjetla – jer sigurnost je na prvom mjestu svima! Maksimalna brzina ovog remek djela je 50 km/h, a domet može biti i do 120 km (naravno, ovisno o načinu vožnje, uzbrdicama i sl.). Masa vozila je nešto veća (27 kg) ali to je i za očekivati od ovakve  “zvijeri”! Tko god voli adrenalin, voli prirodu, ovaj unicycle je stvoren za njega. Sve krivine, rupe, izbočenja, ovo vozilo savladava bez problema upravo zahvaljujući ugrađenom amortizeru i kotaču veličine 18″! Vozilo se naravno može povezati bluetoothom preko mobitel (kao i sva Inmotion vozila). 

Više informacija

Novo iskustvo gradske vožnje.

Ekološki i zeleni način života!