EGRET, Walberg Urban Electrics

Električni romobil Egret X

1.520,00  (11.452,44 kn)

EGRET Walberg Urban Electrics

Asfalt, šljunak, mokro – svejedno. Električni romobil Egret X vaš je pouzdan partner na svim stazama i osjeća se kao kod kuće na svakom terenu!

Električni romobil Egret X odlično se snalazi izvan urbanih staza. Njegove velike gume i posebno dizajnirani cjevasti okvir s robusnim aluminijskim blatobranima idealni su za spontane ture u prirodi. Egret X ima iznimno velike pneumatske gume od 12,5″. Gume koje ne smetaju neravnim površinama, pružaju osjećaj glatkoće i stabilnosti na svakom terenu. Patentirani mehanizam za zaključavanje ugrađen u okvir daje dodatnu sigurnost. Zaključajte svoj električni romobil Egret X jednostavno putem aplikacije ili ga osigurajte posebno dostupnim Egret mate by tex–lock sistemom (nije u opsegu isporuke, te se može zasebno kupiti).

Uz romobil Egret X možete biti sigurni da nećete ostati bez energije čak i kada ste daleko od izvora energije. Baterija integrirana u okvir zajedno sa Samsung tehnologijom nudi domet do 60 km.
Za svladavanje asfalta, šljunka ili mokrih uvjeta, hidraulične disk kočnice “drže” brzo, sigurno i ravnomjerno. Zahvaljujući njihovom promjeru od 160 milimetara, uvijek se kontrolirano zaustavljate. Ergonomski i izuzetno udobni rukohvati omogućuju vam udobno i čvrsto držanje čak i na dužim turama. Cijevi hidraulične kočnice prolaze skriveni kroz cijev upravljača, a veliki LED zaslon pruža sve potrebne informacije za svako putovanje.

Certificirano LED prednje svjetlo sa svjetlinom od 40 luksa i osvijetljenim natpisom Egret privlači pažnju. Snažno LED stražnje svjetlo s integriranom funkcijom kočionog svjetla čini električni romobil Egret X posebno privlačnim ali i dodatno sigurnim. Budite uočeni u svakom trenutku i pokažite drugim sudionicima u prometu da usporavate prilikom kočenja.

I za kraj, Egret App – provjerite vrijeme punjenja baterije/Upoznajte svoj domet/Promijeni način vožnje/Aktivirajte bravu/Stupite u kontakt s nama – Sve putem vašeg Egreta. Sve u jednoj aplikaciji.

Na vama je da uživate u vožnji svojim električnim romobilom, nama prepustite ostalo!

Link na stranicu proizvođača!

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Šifra: 97200-GR Kategorija: Brands: ,