Innmotion

Električni unicycle Inmotion V14 Adventure

3.499,00  (26.363,22 kn)

Innmotion

E-vožnja bez granica – unicycle za sve vrste terena!

Najiščekivaniji Električni Monocikl 2023-2024! Dostupno uskoro u Hrvatskoj! Rok isporuke Q1/2024. Iskazana snižena cijena vrijedi samo do 29.10.2023. Moguće prednaručiti – molimo Vas da nas kontaktirate putem maila na info@evozila.hr

Spremite se za uzbudljivu avanturu uz visoko iščekivani Inmotion V14 Adventure, električni monocikl koji će preoblikovati način kako istražujete offroad staze. Pun snage, najnovijih tehnologija i zadivljujućeg dizajna. Uz sve to, “Safety first”!

Dvostruki sustav suspenzije: Unicycle V14 Adventure ima jedinstveni dvostruki sustav ovjesa koji kombinira klizače suspenzije sa strane i spiralni ovjes otraga, što osigurava glatku i udobnu vožnju, čak i na izazovnim terenima.

Dizajniran za avanture izvan ceste: Fokusiran na zaljubljenike u vožnju izvan ceste, V14 Adventure prilagođen je za različite krajolike. Njegov čvrst dizajn i iznimna “šara” gume pružaju odlično prianjanje na različitim površinama, od pijeska do kamenitih staza.

Raptor kontroler: S istim Raptor kontrolerom kao i V13 Challenger, V14 Adventure monocikl nudi modularni dizajn s vodootpornim konektorima kakvi se koriste i na motociklima. Također, velika pažnja se daje sigurnosti, stoga je Raptor kontroler specijalno razvijen kako bi se štitio monocikl a samim time i sami korisnik.

Moćan motor: V14 Adventure je prava snaga, opremljen s 4000W – 9000W (maksimalno/vršno) snažnim motorom i impresivnih 850 N okretnog momenta. To znači da ćete doživjeti nevjerojatno ubrzanje i upravljanje dok istražujete po svim vrstama terena.

Maksimalna brzina od 110 km/h (ovisno o masi vozača): Kad se kotač slobodno vrti, unicycle V14 Adventure može doseći impresivnu maksimalnu brzinu od 110 km/h. Imajte na umu da će stvarna maksimalna brzina biti ograničena softwareom na maksimalnih 70 km/h.

Snažno prednje svjetlo: Navigirajte ulicama ili slikovitim krajolicima danju i noću zahvaljujući snažnom i stylish podesivim prednjem svjetlu, koje osigurava jasnu vidljivost i povećava sigurnost tijekom vaših avantura po noći ili u uvjetima smanjene vidljivosti.

Nevjerojatna sposobnost penjanja: Osvojite strme uspone s lakoćom jer V14 Adventure ima nevjerojatnu sposobnost penjanja do 50 stupnjeva.

Inmotion V14 Adventure nije samo električni monocikl; to je revolucija u osobnom prijevozu. Budite dio ove električne revolucije i predbilježite svoj primjerak danas. Pratite najnovije informacije na našoj web stranici i spremite se za nezaboravne avanture diljem Hrvatske, pa i šire!

Dostupno uz narudžbu

Šifra: V14 Kategorija: Brand: