Romobili Urban i Egret imaju garanciju na romobile i na bateriju 2 godine a Evolve longboardi imaju garanciju 1 godinu na dasku i bateriju.

U suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska, naša evozila možemo Vam ponuditi i putem Grenke financiranja do 5 godina i tako vam olakšati investiciju i poslovanje!  Pored dosadašnjih načina financiranja, od sada vam nudimo još jedan oblik financiranja  za pravne osobe putem operativnog najma.


Želite da Vam olakšamo nabavu romobila ili longboarda?

Kontaktirajte nas  

IMAMO RJEŠENJE! JEDNOSTAVNO, BRZO I FLEKSIBILNO.


Nudimo uslugu financiranja  evozila.hr za pravne osobe, nabavne vrijednosti već od 4.000 kn na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz. Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma?

  • Financiranje opreme niske vrijednosti (već od 4.000,00HRK) 
  • Brza obrada i bez dodatne dokumentacije za d.o.o. klijenta  (odobrenje financiranja i isporuka opreme isti dan)
  • Trajanje najma je od 12-60 mjeseci (ovisi od opreme i od bonitetne procjene konačnog najmoprimca)
  • Fleksibilnost
  • Bez zadužnice i ostalih instrumenata osiguranja
  • Bez učešća, akontacija ili jamčevine
  • Nema promjene u uvjetima financiranja, bez valutne klauzule, fiksno u HRK za vrijeme trajanja najma
  • Bez javnobilježničke ovjere
  • Odmah preuzimate robu
  • Najamnine se knjiže u trošak i 100% su porezno priznat rashod


Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna!

Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i osobnom iskaznicom, zatraži ponudu za potrebnu opremu, ili dođe osobno u naš ured (gdje smo link na stranicu s adresom)

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000 kn + PDV. Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto, a iznad tog iznosa trošak obrade iznosi 600 kn.

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate opremu odmah ili Vam opremu mi dostavljamo. Nemojte vezati dragocjeni kapital  u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

Više o Grenke Hrvatska

GC Renting Croatia d.o.o. je dio njemačkog koncerna GRENKELEASING AG koji je prisutan u preko 30 zemalja svijeta, a od 2014. i u Hrvatskoj. GRENKELEASING AG tržišni je lider u Europi u financiranju IT, stomatološke, medicinske i ostale opreme s preko 1,3 milijarde EUR novo zaključenih ugovora u 2014. godini. GRENKE Grupa osim leasinga pruža i bankarske te faktoring usluge. Tako od 2014. i u Hrvatskoj Grenke nudi financiranje IT (HW +SW) i ostale opreme nabavne vrijednosti već od 4.000 HRK. Više informacija možete pronaći na www.grenke.hr