Nova forma urbane mobilnosti.

E-mobilnost nikada nije bila zabavnija!

UŽITAK SURFANJA NA KOPNU

Osjeti snagu na 4 kotača! Brzina do 50 km/h! Dizajnirano za profesionalca i amatera, odrasle i tinejdžere! Isprobajte i uvjerite se!

Evolve skateboard je nastao u Australiji kao izazov u pronalaženju veze između snowboardinga, surfanja i skateboardinga na kopnu.

Snowboard ili daskanje na snijegu je zimski sport u kojem snowboarderi stoje na dasci (snowboardu) koja je u prosjeku dugačka između 150 i 160 cm i široka 25 cm.

Longboard se uvelike razlikuje od skateboarda. Skateboard se koristi uglavnom za trikove, a longboard za vožnju. Ljubitelji snowboarda često se ljeti pridruže ljubiteljima longboarda, to im dođe kao zamjena za zimske radosti. Dok ljubitelji longboardova voze tijekom cijele sezone.

Daska kod longboarda ima različite završetke – nose (nos) i tail (rep) , dok su oni kod skatea jednaki.

Usto, longboardi se izrađuju u najrazličitijim veličinama, od malih do prilično velikih. Longboard je, odlično prijevozno sredstvo s ekološkim predznakom – od točke A do točke B stigne se u vrlo kratkom vremenu. Pritom se izbjegne gužva, ne zagađuje se okoliš i čovjek se rekreira.

Svaki longboard dolazi u paketu sa svojim malim daljinskim upravljačem kojim se pokreće a vi birate brzinu ili kočite. Daljinski je dizajniran tako da možete bez problema izvoditi svoje vratolomije.

Električni longboard će stajati malo više od običnog, a mogu se i posebno nabaviti svi dijelovi – daske raznih modela i boja, zatim kotači, osovine, gumice, lageri, vijci… Vozilo se može potpuno personalizirati, dok za takvo što na rolama ili biciklu treba puno više novca.

Ako ste uspjeli isprazniti bateriju, longboard će se i dalje nastaviti kotrljati, samo će biti malo nezgrapniji od običnog skateboarda.

Još jedna prednost longboarda pred biciklom i rolama je njegova praktičnost. U svakom se trenutku možete uključiti u neko drugo prijevozno sredstvo. Samo zgrabite dasku, stavite ju pod ruku i uskočite u prvi tramvaj. Usto, puno je stabilniji od skatea i lakše je na njemu držati ravnotežu.

Evolve Hadean Bamboo action

Užitak surfanja i boardanja

na električnom longboardu

Užitak surfanja i boardanja

na električnom longboardu

ULICE GRADA TE ČEKAJU

Nije isto vozite li se po ravnom i lagano chillate po gradu ili se vozite nizbrdo (downhill) što je relativno opasno, jer je riječ o brzoj, adrenalinskoj vožnji koja zahtijeva punu zaštitnu opremu (kaciga, štitnici…) i za koju treba imati hrabrosti, vještine i znanja.

Inače, svatko tko vozi longboard mora tu i tamo biti spreman na neki pad, jer i to je dio vožnje. Koliko god dobro voziš, uvijek te može iznenaditi neki kamenčić ili bilo kakva prepreka i ako se ne snađeš u toj milisekundi, naći ćeš se na podu.

Zato su i za početnike na ravnom također preporučljivi štitnici. Svatko barem jednom padne. Ali ništa strašno, otreseš se, digneš dasku i kreneš dalje…

Bilo bi poželjno da početnici malo više vježbaju na kakvom praznom parkiralištu ili pak na nekoj od uređenih, glatkih staza ako ih ima vašem gradu.

Onima koji tek stanu na dasku ne bi preporučili da idu u gužvu jer se možda neće snaći. Trebaju najprije naučiti kočiti na longboardu. Koči se ili nogom (footbrake) ili laganim pritiskom ustranu (slide). Slide je vještina koja se uči uglavnom na padinama, služi za usporavanje na nizbrdici gdje se ne može kočiti nogom. Takva vožnja za neiskusne, kao i za sve one koji nemaju zaštitnu opremu može doista biti kobna. Bitno je znati ne precijeniti sebe.

  • Jednostavan

Dizajn lišen svih suvišnih dijelova pokazao se izrazito praktičnim i jednostavnim za korištenje i održavanje

  • Zabavan

Moderan dizajn, tihi rad i neusporediva dinamika vožnje s bilo kojim drugim vozilom čine ga zarazno zabavnim za korištenje.

  • Ekološki

Nema buke, nema ispušnih plinova, nema zagađivanja okoliša. Napunite ga putem obične 220V utičnice i spreman je za vožnju.

SUFINANCIRANJE I GARANCIJA

U suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska, naša evozila možemo Vam ponuditi i putem Grenke financiranja do 5 godina i tako vam olakšati investiciju i poslovanje! Pored dosadašnjih načina financiranja, od sada vam nudimo još jedan oblik financiranja za pravne osobe putem operativnog najma.

Romobili Urban i Egret imaju garanciju na romobile i na bateriju 2 godine a Evolve longboardi imaju garanciju 1 godinu (na bateriju također 1 godinu).

Više informacija

Nova forma urbane mobilnosti.

E-mobilnost nikada nije bila zabavnija!